Αθλητικά

Πληρώθηκαν στο Δημόσιο τα χρέη του ΠΑΟΚ

Πληρώθηκαν στο Δημόσιο τα χρέη του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα το πρωί μέσω τραπέζης στην Εφορία Θεσσαλονίκης το ποσό των 10,4 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο είναι και το πρωτογενές σύνολο του χρέους της ΠΑΕ. Σημειώνεται ότι το μεσημέρι ο κύριος Σαββίδης θα μεταβεί στην ΦΑΕ .

Παράλληλα η αποπληρωμή η οποία κατέστη δυνατή έπειτα από τη ρύθμιση των 100 δόσεων που προώθησε η κυβέρνηση δεν έγινε με τη χρήση επιταγής, αλλά με κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμού του δημοσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά». Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν!

Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους. Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews