Πολιτική

Πλησιάζει η ανατροπή της Κυβέρνησης λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-Απαντά η Βούλτεψη

Πλησιάζει η ανατροπή της Κυβέρνησης λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-Απαντά η Βούλτεψη

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Σαμαρά στις Βρυξέλλες ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται ότι το τέλος της Κυβέρνησης είναι πολύ κοντά.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

«Αν και ηττήθηκε στις εκλογές, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να παριστάνει τον πρωθυπουργό πηγαίνοντας στις Συνόδους Κορυφής για να υποστηρίξει τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ. Ο κύριος Σαμαράς «λογαριάζει , όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, και δεν θα αργήσει η ώρα της ανατροπής της πολιτικής και της κυβέρνησής του».

Αιχμηρή απάντηση από τη Σοφία Βούλτεψη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με μια μακροσκελή ανακοίνωση απαντάει στα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση της κυβερνητικού εκπροσώπου τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπλεγμένος με τα προβλήματα στο εσωτερικό του και πλέη σε πελάγη μιζέριας και σύγχυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυρίας Βούλτεψη:

«Βυθισμένος στις εσωτερικές του διαμάχες, πλέοντας σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας, αναζητώντας απεγνωσμένα συμμάχους που ωστόσο δεν προσέρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αναφέρεται σε μια εκλογική μάχη κατά την οποία, παρά τις υποσχέσεις και τις ύβρεις, έχασε 150.000 ψήφους.

Όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρύψει αυτή την ήττα, πάντα θα βρίσκεται κάποια συνιστώσα του να του την θυμίζει. Με νωπό ακόμη το πιο αντιευρωπαϊκό κείμενο Πολιτικής Απόφασης, τολμούν να μιλούν για την Ευρώπη και τις Συνόδους Κορυφής».

Ας το καταλάβουν μια για πάντα: Στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έλαβε τα συγχαρητήρια για την ελληνική προεδρία και τις προσπάθειες της Ελλάδας, από 27 πρωθυπουργούς κάθε πολιτικής προέλευσης και όλους τους θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ. Κάτι περισσότερο γνωρίζουν αυτοί από τον κύριο Τσίπρα, που παριστάνει ότι κρατά τα κλειδιά ενός ξενοδοχείου, όπου άλλος ξηλώνει τις πόρτες και άλλος τα παράθυρα».

 

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews