Ελλάδα

Πληθαίνουν οι φωνές για το διορισμό της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ

Πληθαίνουν οι φωνές για το διορισμό της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ

Συνεχίζονται οι φωνές τόσο εντός του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της κυβέρνησης εξαιτίας της απόφασης του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να διορίσει την Έλενα Παναρίτη εκπρόσωπο της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Alpha, δεν έκρυψε τη ενόχλησή του λέγοντας χαρακτηριστικά.«Δεν συμφωνώ με την παρουσία της κυρίας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ».

Παράλληλα και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έδειξε την αντίθεσή του γι αυτή την απόφαση. Μάλιστα ζητά να επανεξεταστεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Δείτε το tweet

papadimoulis_panariti_tweet

Ακόμη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σχολίασε την επιλογή Παναρίτη.

Γράφει ο Νίκος Φίλης

f4232d7969a0a481ba99e62002153e93

«Η επιλογή Παναρίτη για το Δ.Ν.Τ είναι ακατανόητη και προσβάλλει την κοινωνία. Πρόκειται για πρόσωπο που συμβολίζει το παρελθόν του μνημονίου. Δικαιολογημένα έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Κ.Ο. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί όχι από ένα πρόσωπο, αλλά από τα αρμόδια συλλογικά κυβερνητικά όργανα»

Επιπροσθέτως και η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη σχολίασε την επιλογή της Έλενας Παναρίτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

ac33a9615ee3dc7e3c11d63a1f0f9eca

«Πρέπει να ανακληθεί η απόφαση του ΥΠΟΙΚ για τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο ΔΝΤ, αλλιώς γεννάται το ερώτημα “Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο”.»

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews