Κοινωνία

Ποδοσφαιριστής της Super League σώζει άνθρωπο από βέβαιο πνιγμό στη Θάλασσα

Ποδοσφαιριστής της Super League σώζει άνθρωπο από βέβαιο πνιγμό στη Θάλασσα

Σήμερα το μεσημέρι και λίγο μετά τη μία, στη περιοχή Ξενία, λίγο έξω από τη πόλη της Μυτιλήνης, ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής Θεοδόσης Κύπρου και τρεις ακόμη λουόμενοι έσωσαν ηλικιωμένο άντρα, που όπως μας ενημέρωσε το Lesvosnews.gr λίγο μετά τον μετέφερε το ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

kyprou-ΑΕΛΚΟ ηλικιωμένος άντρας αυτή τη στιγμή δε διατρέχει κίνδυνο, αλλά όπως έγινε γνωστό η ζωή του σώθηκε τη τελευταία στιγμή, καθώς οι διασώστες έτρεξαν να τον προλάβουν, ενώ εκείνος φώναζε βοήθεια και βυθίζονταν.

Αυτή η ευχάριστη είδηση έρχεται να συμπληρώσει και να ενημερώσει το δελτίο που αναφέρει, πως τις τελευταίες μέρες είχαμε αρκετούς θανάτους από πνιγμούς σε όλες τις παράλιες της χώρας, κάτι που πρέπει να κάνει τους λουόμενους να προσέχουν  ακόμη περισσότερο τα μπάνια τους και το κράτος να φροντίσει ακόμη περισσότερο για την ασφάλεια τους, ενόψει μάλιστα  και της τουριστικής σεζόν. Παράλληλα όμως πρέπει να δώσουμε  όλοι τα συγχαρητήρια μας, στο ποδοσφαιριστή και όσους έλαβαν μέρος στη διάσωση του ηλικιωμένου.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews