Γνώμες

Πώς Ανάβει ο Έρωτας;

Πώς Ανάβει ο Έρωτας;

Ποιο είναι το μαγικό μυστικό για να πάρει ο έρωτας φωτιά; Πώς θα έχεις τον άντρα που θέλεις; Πώς θα γίνεις πολύ ελκυστική, τόσο που δεν θα μπορεί να σου πει όχι ο άντρας που αγαπάς; Πώς θα τον κάνεις να σε προσέξει,, να σε κυνηγήσει, να σε κατακτήσει; Γιατί ο έρωτας είναι παιχνίδι, αλλά παιχνίδι δύσκολο, με κανόνες και με μεγάλη αγωνία! Ποια είναι τα όπλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φέρεις κοντά σου τον έρωτα; Τι είναι αυτό το ακαταμάχητο «κάτι» που ποτέ δεν νικήθηκε, όταν το χρησιμοποίησε η γυναίκα  στον έρωτα; Θέλεις να μάθεις;

 

Το παιχνίδι του έρωτα το παίζει η γυναίκα. Αυτή δίνει τον τόνο, τον ρυθμό, την ένταση . Ο άντρας είναι βέβαια πολύ ποθητός, αλλά είναι αυτός που θα ακολουθήσει τη γυναίκα στα μονοπάτια της σαγήνης. Το θέμα είναι να ξέρεις το φύλο σου, να ξέρεις τη δύναμή σου και να αποδεχτείς την τιμή να οδηγείς εσύ τον έρωτα! Μπορείς1 Αυτός είναι ο ρόλος της γυναίκας. Τα όπλα όμως της γυναίκας, μοιάζουν με… μη όπλα! Μοιάζουν αθώα, αλλά δεν είναι. Είναι πολύ επικίνδυνα, αν τα χρησιμοποιείς σωστά, και δίνουν τη νίκη σε αυτόν που την αξίζει: στον έρωτα!

 

Η Δυσκολία είναι διεγερτική

 

Όσο και να λέμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, η αλήθεια είναι ότι δεν αλλάζει η ανθρώπινη φύση . Η δυσκολία στην κατάκτηση κορυφώνει και ανάβει στο έπακρο την αντρική επιθυμία . Δεν είναι περίεργο. Είπαμε, ο έρωτας είναι παιχνίδι! Ποιο παιχνίδι έχει νοστιμιά, όταν το έπαθλο έρχεται χωρίς κόπο; Δεν είναι θέμα συστολής ή παλιάς νοοτροπίας το να κάνεις την κατάκτηση δύσκολη. Είναι θέμα γλυκού χειρισμού της ψυχής και των δύο σας, στο κάτω – κάτω. Όσο περισσότερο σε κυνηγήσει, τόσο περισσότερο θα λαχταρήσει όταν σε πάρει αγκαλιά . Βέβαια, θέλει ισορροπία, εννοείται. Αλλά η αρχή είναι ότι γι’ αυτό λέγεται κατάκτηση, γιατί απαιτεί κόπο!

 

Η απόσταση ανάβει φωτιές!

 

Δεν υπάρχει στον έρωτα μεγαλύτερο φυτίλι από την απόσταση! Γενικά μιλώντας, όταν είσαι συνέχεια δίπλα στον άντρα που θέλεις, δεν αφήνεις να μπει «οξυγόνο» ανάμεσά σας, που θα φουντώσει τη φωτιά . Όχι μόνο στην αρχή μιας σχέσης, αλλά και σε όλη τη διάρκεια, πρέπει να δίνεις χώρο στη σχέση, όχι για να ξεκουραστεί ο άνθρωπος που αγαπάς, ίσα – ίσα! Για να καίγεται! Πρέπει να μπορείς να κρατάς μια απόσταση, τόση όση να τον έχεις τον άντρα πάντα να σε ψάχνει, ακόμα και όταν είσαι δίπλα του! Το θέλουν, το χρειάζονται, αλλιώς, όσο και να σε παρακαλάει να γίνεις πιο ανοιχτή, θα βαρεθεί!

 

Η Ζήλια φέρνει έρωτα!

 

Τι να κάνουμε., όταν σε δει πανέμορφη, όταν δει τους άλλους να σε θέλουν, θα σε θελήσει ακόμα περισσότερο! Ο έρωτας τρέφεται από τη ζήλια και πρέπει να μάθεις να την προκαλείς, χωρίς να γίνεσαι…προκλητική! Δεν είναι ανάγκη να φλερτάρεις με όλον τον κόσμο για να ανάψεις τη ζήλια του, ούτε χρειάζεται να χάσεις τις αρχές σου. Πρέπει απλά να έχεις αυτή τη γλυκιά αυτοπεποίθηση που θα κάνει τους άλλους να σε κοιτάξουν, χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα! Στο κάτω – κάτω, αρέσει και σε σένα! Είναι όμορφο να σε θέλουν οι άλλοι. Χρησιμοποίησε τη γοητεία σου για να ανάψεις τη ζήλια του! Είναι για καλό σκοπό!

 

Η Αθωότητα ξεσηκώνει!

 

Όσο περισσότερη εμπειρία έχεις στον έρωτα, τόσο περισσότερο θα ξέρεις πως δεν κάνει να την δείχνεις! Είναι και λογικό και φυσικό, ο άντρας να θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το παιχνίδι της αθωότητας σε κάνει πολύ ποθητή, πολύ φρέσκια.  Ακόμα και με την πιο ανεξάρτητη προσωπικότητα, δεν κάνει να φαίνεσαι ωστόσο ότι ξέρεις πολλά στο θέμα του έρωτα. Αν το σκεφτείς λογικά, δεν είναι και ψέμα. Στο θέμα του έρωτα είμαστε όλοι παιδιά, όσο και να έχουμε κάποια εμπειρία. Δείξε την αθωότητα αυτή, και άσε τον άντρα που θέλεις να σε διδάξει!

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews