Πολιτική

Πώς σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το αποτέλεσμα στο Πειραιά;

Πώς σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το αποτέλεσμα στο Πειραιά;

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής»  αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία των εκλογών, ενώ παράλληλα έκανε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ένα μαζικό κάλεσμα σε όλους τους δημότες να προσέλθουν και την επομένη Κυριακή στις κάλπες, προκειμένου να σταλθεί ένα μαζικό μήνυμα αλληλεγγύης κάτι που όπως τόνισε, ήδη συμβαίνει στη Πόλη του Πειραιά

Ακλουθεί η ανακοίνωση:

«Πειραιώτισσες, Πειραιώτες.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμμετοχή σας στη χθεσινή γιορτή της Δημοκρατίας και την μεγάλη ανταπόκριση σας στην προσπάθειά του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», για την ένταξη της πόλης μας σε μια νέα εποχή.

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Πειραιάς αλλάζει. Με αγάπη και μεράκι, σκληρή δουλειά και χωρίς πολλά λόγια συνεχίζουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της εργασίας, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά του Πειραιά.

Την Κυριακή, σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να στείλουμε όλοι μαζί το ηχηρό μήνυμα της αλληλεγγύης που ήδη συντελείται στην πόλη μας».

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews