Ελλάδα

Πως σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία την φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά

Πως σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία την φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά

Με αφορμή το χθεσινή φραστική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς υψηλόβαθμα στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού κάνουν λόγο για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κύριος Σαμαράς δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκονταν περίπου 100 άτομα, ενώ η ΕΛΑΣ προχώρησε σε προσαγωγή των δύο ατόμων για εξακρίβωση στοιχείων. Αμέσως μετά τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης σε συνομιλία που είχαν με τον αστυνομικό διευθυντή ζήτησαν να μην υπάρξει δίωξη των συγκεκριμένων ατόμων.

Με βάση όσα καταγγέλλουν από τη Νέα Δημοκρατία οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ενώ τους ζητήθηκε από την αστυνομία να φύγουν έμειναν στο σημείο. Ακόμη από τη Συγγρού αναφέρουν ότι αυτά τα άτομα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και με μια δικηγόρο, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews