Ελλάδα

Ποτάμι:”Δεν παραδίδουμε τη χώρα σε τυχοδιώκτες”

Ποτάμι:”Δεν παραδίδουμε τη χώρα σε τυχοδιώκτες”

Σε αντίσταση καλεί τον ελληνικό λαό το Ποτάμι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος αποφάσισαν. Να ηγηθούν του λόμπι της δραχμής. Να βγάλουν τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να ρίξουν την πατρίδα στον γκρεμό. Πέντε μήνες τώρα βόλευαν τα δικά τους παιδιά και αποδείχθηκαν ανίκανοι να κάνουν μια αξιοπρεπή συμφωνία ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Να ξέρουν ότι οι Έλληνες δεν θα παραδώσουν τις ζωές τους και το μέλλον των παιδιών τους σε τυχοδιώκτες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διάσωση των προνομίων τους και η νομή της εξουσίας. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα δυνατή, όρθια στην καρδιά της Ευρώπης».

Τσιόδρας: Απαράδεκτη κίνηση

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την κίνηση του πρωθυπουργού να καλέσει το λαό να αποφασίσει για τη συμφωνία με τους Θεσμούς.

«Προσπαθεί να μεταθέσει στις πλάτες του λαού τις ευθύνες του μετά από πέντε μήνες λανθασμένης διαπραγμάτευσης», σχολίασε ο κ. Τσίορδας και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει τεράστιο εθνικό ρίσκο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους παρά μόνο πρότασή που δεν δέχθηκε ο κ. Τσίπρας. Τις επόμενες ώρες θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού για να καθορίσει την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στη Βουλή.

«Το λόμπι της δραχμής περιμένει πως η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ. Η χώρα όμως θα μείνει στο κέντρο τη Ευρώπης με το Ποτάμι να δουλεύει γι’ αυτό».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews