Ελλάδα

Ποτάμι:«Διαπραγματευόμαστε από τη χειρότερη δυνατή θέση με τη χρεοκοπία να μας περιμένει στη γωνία»

Ποτάμι:«Διαπραγματευόμαστε από τη χειρότερη δυνατή θέση με τη χρεοκοπία να μας περιμένει στη γωνία»

Το Ποτάμι μέσω ανακοίνωσης του εξαπολύει επίθεση προς την κυβέρνηση με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα αναφορικά με το κενό στα έσοδα ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ομολογία του αρμόδιου υπουργού ότι λείπουν 400 εκατομμύρια για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στο τέλος του μήνα αποδεικνύει το λάθος δρόμο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση. Ο χρόνος σπαταλήθηκε για να αλλάζει τίτλους και ονόματα, σε τρόικες και μνημόνια και τώρα οι διαπραγματεύσεις γίνονται θηλιά στο λαιμό της χώρας.Διαπραγματευόμαστε από τη χειρότερη δυνατή θέση με τη χρεοκοπία να μας περιμένει στη γωνία.

Οι στιγμές είναι εθνικά κρίσιμες. Καλούμε τον Πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη να κάνουν αποδεκτή την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λαός έχει δώσει εντολή για διαπραγμάτευση και συμφωνία με τους εταίρους μας. Εντολή ρήξης και χρεοκοπίας δεν έχει κανείς».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews