Γνώμες

Pretty Little Liars Season 4 Episode 14 Ανασκόπηση

Pretty Little Liars Season 4 Episode 14 Ανασκόπηση

Ύστερα από την εορταστική περίοδο και την αλλαγή του χρόνου, επέστρεψε ξανά την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 η σειρά Pretty Little Liars. Η εφηβική δραματική ιστορία τεσσάρων κοριτσιών που χάνουν το καλοκαίρι και κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες την καλύτερη τους φίλη. Το φθινόπωρο με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θα καταλάβουν πως η Alison είναι πλέον νεκρή. Το σοκ θα ενδυναμωθεί με την απαρχή κάποιων εκφοβιστικών μηνυμάτων στα κινητά τους που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές τους.

 

Στην περίπλοκη κατάσταση που έχουν βυθιστεί εδώ και τέσσερεις σεζόν, έχουν επιτέλους μερικές βασικές απαντήσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τι είδαμε στο 14ο επεισόδιο της 4ης σεζόν:

 

Η ομάδα Α, αποτελείται κατά μεγάλη πιθανότητα από έναν άνδρα και η φίλη τους Alison είναι ζωντανή. Αυτό θα είναι και η αρχή για να αντιδράσουν η κάθε μια ξεχωριστά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Η άρνηση, ο θυμός, η αναζήτηση και η αιώνια αγωνία θα είναι μερικές από τις εκφάνσεις της προσωπικότητας τους. Καθώς θα συνεχίσουν να ψάχνουν απαντήσεις και κυρίως να βοηθήσουν την Alison με οποιοδήποτε τρόπο, θα έρθουν σε επαφή και με άλλες «πάσχοντες» της μελαγχολικής κατάστασης του να χάνεις μια παιδική σου φίλη. Παράλληλα παλιά πρόσωπα έρχονται να συνωμοτήσουν με εχθρούς και εμείς αναρωτιόμαστε που θα οδηγήσει αυτή η συνεργασία. Ενώ παλιοί έρωτες ξαναγεννιούνται απλά για να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

 

Ένα σχετικά ήρεμο επεισόδιο που σηματοδοτεί την επερχόμενη αγωνία που θα βιώσουμε μέσα από τις σκοτεινές κινήσεις του Ezra. Οι χαρακτήρες φαίνονται να αναπτύσσονται όλο και περισσότερο, ξανά όμως σε ένα φαύλο κύκλο αποκαλύψεων.

της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews