Κοινωνία

Πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης εμπλέκονται σε κακούργημα που επισύρει

Πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης εμπλέκονται σε κακούργημα που επισύρει

Πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης εμπλέκονται σε κακούργημα που επισύρει ισόβια κάθειρξηKαταπέλτης είναι ο Μιχάλης Σταθόπουλος, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου για τις ποινές που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ξεκαθάρισε πως Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος κάθε άλλο παρά πρέπει να θριαμβολογούν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Σταθόπουλος δήλωσε «Η δολοφονία Φύσσα επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Όσοι προφυλακίζονται, Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης, εμπλέκονται σε κακούργημα που επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης». Πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος μπορεί να αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, και περιοριστικοί όροι επιβάλλονται όταν υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ένοχης, δεν δικαιολογείται καθόλου η θριαμβολογία του δικηγόρου του Κασιδιάρη»

 

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης διευκρίνισε ότι σύμφωνα με το νόμο, υπάρχει σαφής διαφοροποίηση κακουργημάτων που τιμωρούνται έως 10 χρόνια, και αυτων που τιμωρούνται με ποινές πάνω απο 10 χρόνια. «Μόνο η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς τέλεση πράξης, τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια» τόνισε.

 

Ο πρώην υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούν νέα στοιχεία που θα ενισχύσουν τις κατηγορίες κατά των Κασιδιάρη, Μίχο και Παναγιώταρο. «Και τα περιστατικά στο Μελιγαλά, στη Ραφήνα κλπ. όλα αυτά είναι αξιόποινες πράξεις και πρέπει να διωχθούν ποινικά» σημείωσε στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ

 

 

 

Πηγή: iefmerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews