Κοινωνία

Προπηλακισμός από Βουλευτή του Συριζα στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Προπηλακισμός από Βουλευτή του Συριζα στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Αήθη επίθεση εξαπέλυσε ο Βουλευτής του Σύριζα Νάσος Αθανασίου κατά του μέλους της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτης Αλ Σάλεχ μετά το τέλος εκπομπής στο STAR Channel τη παραμονή των Χριστουγέννων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ωρα το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ το κόμμα της Χαρ. Τρικούπη κάνει λόγο για προπηλακισμό, ενώ τονίζει πως στο περιστατικό ήταν μάρτυρες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, αλλά και εργαζόμενοι του σταθμού, αφήνοντας στο τέλος υπαινιγμούς πως το θέμα θα φτάσει στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις,  προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του.

Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει  όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.

Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής.

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews