Αθλητικά

«Προσήλωση στο πλάνο με Σλοβενία»

«Προσήλωση στο πλάνο με Σλοβενία»

Ο Ηλίας Καντζούρης, συνεργάτης του Αντρέα Τρινκιέρι, ανέλυσε τη Σλοβενία εν όψει της νέας δοκιμασίας που περιμένει την Εθνική, το βράδυ του Σαββάτου.

Ομάδα που «παντρεύει» εμπειρία και ενθουσιασμό, παίζει με πολλή ενέργεια την οποία αντλεί και από τον κόσμο χαρακτήρισε τη Σλοβενία ο Ηλίας Καντζούρης, συνεργάτης του Αντρέα Τρινκιέρι.

«Η Σλοβενία είναι ένα κράμα νεανικού ενθουσιασμού και εμπειρίας με την παρουσία του Λάκοβιτς και του Νάχμπαρ στην ομάδα, τονίζει ο Ηλίας Καντζούρης, και προσθέτει: Στηρίζονται πάρα πολύ στην καλή τους άμυνα και στην επίθεση στο ανοιχτό γήπεδο. Διαθέτει δύο δημιουργούς τον Ντράγκιτς και τον Λάκοβιτς. Ο Νάχμπαρ παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίθεση, υπάρχουν πολλά συστήματα που καταλήγουν στη δική του εκτέλεση. Βγάζουν πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να προσέξουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί σε τέτοιους αγώνες οι λεπτομέρειες είναι αυτές που τελικά κάνουν τη διαφορά», ανέφερε.

Όσο για τη δυναμική της έδρας, είπε: «Η παρουσία όλου αυτού του κόσμου δημιουργεί πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι ένα επιπλέον όπλο για τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αυτή η παρουσία μπορεί να εξελιχθεί και σε μεγαλύτερη πίεση για τη Σλοβενία και είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε ανάλογα».

 

 

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews