Πολιτική

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο παριστάμενος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με αφορμή την εντολή εκκένωσης της ΕΡΤ, προκειμένου όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την οικονομική καταστροφή και η απαξίωση της δημοκρατίας.

«Έχουμε χρεός να την εμποδίσουμε και με τη στηριξη του λαού θα τα καταφερουμε να εμποδίσουμε αυτή την πορεία και να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για καλύτερο αύριο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος το άρθρο 142.

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο παριστάμενος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε για ευκαιρία της κυβέρνησης να αποδείξει ότι η κοινοβουλευτική πλειψηφία είναι ισχυρή και αραγής και τις επόμενες μερες –όπως είπε- θα τοποθετηθουμε όλοι για το πώς αντιλαμβανόμαστε το μελλον χώρας. Ενώ πρόσθεσε ότι μέσα από την ψήφο επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αναβαπτιστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Η Βουλή προς το παρόν διέκοψε τη συνεδρίαση για να καθορίσει τα διαδικαστικά ζητήματα της σχετικής συζήτησης.

Πηγή skai.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews