Ελλάδα

Πρόταση μομφής κατά της Ζ.Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει το Ποτάμι

Πρόταση μομφής κατά της Ζ.Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει το Ποτάμι

Είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίζεται έτοιμος για να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση σε συνεργασία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα εκτίμησε ότι η πρόεδρος της Βουλής με τις κινήσεις της σαμποτάρει το ρόλο του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά όσα είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο και να αφήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει το ΚΚΕ, το λένε κάποιοι σοβαροί άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις φωνές του κ. Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του κοινοβουλίου. Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι μία βουλευτής που χάρη στη μεγαλοθυμία και στην πολιτική ανωριμότητα του κ. Τσίπρα προτάθηκε για Πρόεδρος της Βουλής.

Θα δούμε αν θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου σε συνεργασία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη ανάστατοι. Δεν μετανιώσαμε που την ψηφίσαμε γιατί, σας είπα, ήταν κάτι το οποίο ζήτησε ο πρωθυπουργός. Είχε πει: «μην εγκαινιάσουμε μια νέα περίοδο διακυβέρνησης με μία αρνητική ψήφο.

Το είχα τονίσει εξαρχής στον Πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής, διότι είχε δώσει αρνητικά δείγματα γραφής. Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να περιοριστεί στον ρόλο της και να μην δημιουργεί επιτροπές μόνο και μόνο για να παίζει στην τηλεόραση.».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link