Κοινωνία

Πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ η Μαρία Αντωνιάδου

Πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ η Μαρία Αντωνιάδου

Η κ. Μαρία Αντωνιάδου αναδείχθηκε πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων.

Σημειώνεται ότι η κ. Αντωνιάδου αποτελεί την πρώτη γυναίκα δημοσιογράφο που αναδεικνύεται πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Κατά τις προηγούμενες εκλογές (προ τριών μηνών) αναδείχθηκε με τη στήριξη του συνδυασμού, ο οποίος κέρδισε την πλειοψηφία («Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»).

Επίσης, στις εκλογές που έγιναν τον προηγούμενο Ιούνιο η κ. Αντωνιάδου υπήρξε η υποψήφια που συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη προεδρίου της ΕΣΗΕΑ έγινε χθες με παρόντα έξι μέλη, τα οποία παρείχαν την ψήφο τους σε μυστική ψηφοφορία. Ως γενική γραμματέας της Ένωσης Συντακτών εξελέγη η κ. Μαριλένα Κατσίμη (από τον Συνδυασμό «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος»).

Για τις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου του διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη ψηφοφορία, η οποία προγραμματίστηκε για την επόμενη συνεδρίασή του.

Πηγή skai.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews