Ελλάδα

Ψαριανός για Κουβέλη: Απόλυτα υπεύθυνος για αυτό που περνά η χώρα

Ψαριανός για Κουβέλη: Απόλυτα υπεύθυνος για αυτό που περνά η χώρα

Ο Γρηγόρης Ψαριανός με δηλώσεις του στο Βήμα Fm, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, λέγοντας μάλιστα ότι αυτός είναι ο απόλυτα υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα.

«Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να γίνει εξωφυλαρούχας του κ. Τσίπρα. Πολύ ελαφριά κουβέντα είναι. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο κ. Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα.

Εάν η ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και το πρόγραμμα και θα είχαμε προχωρήσει τον Ιούνιο, ας κάναμε τότε εκλογές και ας έβγαινε ο κ. Τσίπρας, για να μπορούσε να διαχειριστεί ένα πράγμα που είχε ενσωματώσει τη λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά κατηγόρησε τον κύριο Κουβέλη για την διάλυση της ανανεωτικής αριστεράς. «Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα. Ο ίδιος, αυτός ήταν που έκανε υφαρπαγή των πλειοψηφιών της ΔΗΜΑΡ και τώρα κατηγορεί άλλους.

Αν είχε κάνει άλλος πριν από δύο-τρία χρόνια αυτό που κάνει εκείνος τώρα, ο κ. Κουβέλης θα τον είχε κρεμάσει στο Σύνταγμα. Είναι οι κουβέντες που πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να τις πω. Είναι φίλος, αδελφός μου, πατέρας μου και ήταν σύντροφός μου επί 40 χρόνια.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό το χάλι. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο μεγαλοδύναμος», είπε συγκεκριμένα.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Ψαριανός είπε ότι το Ποτάμι «δεν θα γίνει τσόντα του οποιουδήποτε πρώτου κόμματος μόνο. Θα είναι μέρος μιας λύσης για μια συναινετική εθνική προσπάθεια».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews