Κοινωνία

Ραφήνα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της ηλικιωμένης που είχε διαμελισθεί

Ραφήνα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της ηλικιωμένης που είχε διαμελισθεί

Ως δράστης κατηγορείται ο εγγονός της και κίνητρο ήταν οικονομικές διαφορέςΕξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς η δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί διαμελισμένο σε κάδο απορριμμάτων στις 23 Αυγούστου στη ), στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης είναι ο 30χρονος εγγονός της και όπως προέκυψε από την έρευνα τη σκότωσε και τη τεμάχισε στα Πατήσια όπου διέμενε και στη συνέχεια τη μετέφερε στο χώρο που εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κίνητρα της δολοφονίας ήταν οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που αποτέλεσαν και την αιτία έντονης λογομαχίας μεταξύ δράστη και θύματος.

Υπενθυμίζεται πως για αρκετό καιρό οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα στοιχεία της γυναίκας και μάλιστα είχαν δώσει στη δημοσιότητα και σκίτσο της σε μια προσπάθεια να την αναγνωρίσει κάποιος και να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα της. Εξαρχής πάντως έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής έλεγαν πως ο δράστης «κρύβεται» στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και η κίνηση να βάλει το πτώμα σε κάδο έδειξε πως ήθελε να «σβήσει» στοιχεία που θα οδηγούσαν τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδελφή της ηλικιωμένης ανησύχησε για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης και ήρθε στην Αθήνα. Επικοινώνησε με την κόρη του θύματος και μητέρα του δράστη και τότε εκείνη πριν από τρεις ημέρες πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε την εξαφάνιση. Με βάση τα χαρακτηριστικά της μητέρας της οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για τη γυναίκα που είχε βρεθεί δολοφονημένη και μετά από έρευνα έφτασαν στον εγγονό της.

Για την υπόθεση θα γίνουν ανακοινώσεις το μεσημέρι στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή tovima.gr/ Βυθούλκας Διονύσης

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link