Ενδιαφέροντα

Ραντεβού τον Ιούλιο για SEX-οτουρισμό;

Ραντεβού τον Ιούλιο για SEX-οτουρισμό;

Ναι καλά διαβάσατε για σεξοτουρισμό πρόκειται.

Ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο διοργανώνει ένα πενθήμερο όργιο, μέσα σε ένα επιβλητικό μεσαιωνικό Κάστρο, αυτό του Μπόβεϊ στο Ντεβόν, το όποιο ανακαινίζεται για να είναι έτοιμο προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αλλά και τις φαντασιώσεις των φιλοξενούμενων.

Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 100, ενώ όλοι οι επίδοξοι και σεξουαλικά υπερενεργητικοί παρευρισκόμενοι, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 3000 ευρώ τουλάχιστον, για να μετέχουν τον Ιούλιο του 2015 σε αυτό το κολασμένα και κυριολεκτικά ξέφρενο αυτό πάρτυ.

Το dress code είναι συγκεκριμένο και αποτελείται από την αδαμιαία περιβολή. Κοινώς,  μόνο το άρωμα του μπορεί να φοράει δηλαδή όποιος θέλει να παρευρεθεί εκείνες τις μέρες και τις νύχτες στο κάστρο του Μπόβεϊ.

Ενώ λεπτομέρειες με τα πάρτη και τις θεματικές ενότητες, που όλες όπως είναι φυσικό αφορούν τη σωματική επαφή και τη σεξουαλική συνέρευση, μπορούν να δουν οι επίδοξοι συμμετέχοντες στη σχετική φόρμα στο πόρταλ, που θα είναι on air μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία, αυτή στις 30 του Σεπτέμβρη.

.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link