Εκδηλώσεις

“Retrock”

“Retrock”

Η Κατερίνα Μακαβού, μετά τις γιορτινές περιπλανήσεις, επιστρέφει στον Πολυχώρο Χυτήριο και καλωσορίζει το 2014 με δύο ακουστικά live. Τραγούδια ρετρό καθώς και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία θα συνθέσουν το ύφος των φετινών εμφανίσεων της Κατερίνας Μακαβού.

Από την Αρλέτα, τον Αττίκ, τον Γιαννίδη, μέχρι τον Χατζιδάκι, τον Σαββόπουλο, τον Δεληβοριά και πολλούς άλλους, η Κατερίνα Μακαβού και η μπάντα της φωτίζουν το βράδυ μας με γλυκιά μυρωδιά από άλλες εποχές και την δική της ξεχωριστή ροκ πινελιά.

Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού κινείται με όχημα την δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Άλλη μια ώρα». Ο δίσκος περιλαμβάνει εφτά τραγούδια και δύο ορχηστρικές συνθέσεις. Εκτός από τις δικές της δημιουργίες «Το καράβι που φεύγει», «Άλλη μια ώρα» και το «Πόσα παράπονα», στο δίσκο συναντάμε τον Οδυσσέα Ιωάννου, να συμπράττει στιχουργικά στο «Πόσα παράπονα», τον Θανάση Dzingovic, στίχοι και μουσική στον «Τρελό» και στο «Ψυχή δεν έχει», τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο στο «Περί έρωτος» και τον Κίμωνα Χαραλάμπους στο «Νερό».

Μας συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με το άλμπουμ «Μικρά Μυστικά». Ωστόσο το κοινό τη γνώρισε μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α. Τελευταίος σταθμός ήταν η πολύ σημαντική συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Ηρώδειο, στο εξαιρετικό αφιέρωμα για το Μάνο Χατζιδάκι.

“Retrock”, η Κατερίνα Μακαβού στην πιο ρετρό διάθεσή της με έναν πολύ μοντέρνο ηχητικά τρόπο.

Συμμετέχουν:

Ορέστης Μπενέκας: Πιάνο

Μιχάλης Βρέττας: Βιολί

Τετάρτες, 22 Ιανουαρίου & 5 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα Έναρξης: 9:30 μ.μ.

Είσοδος: 5€

Πολυχώρος Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ.: 2103412313

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews