Ελλάδα

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Κρυφά στη Μύκονο για μια επένδυση μαμούθ

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Κρυφά στη Μύκονο για μια επένδυση μαμούθ

Πασίγνωστος, πάμπλουτος, ιδιοσυγκρασιακός, αντισυμβατικός, απρόβλεπτος, ιδιοφυής επιχειρηματικά: αυτά είναι λίγα μόνο από τα επίθετα που συνοδεύουν τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, το αφεντικό της Virgin που έφτασε στη Μύκονο με ελικόπτερο προκειμένου να συζητήσει με λιβανέζους μεγαλοεπδυτές μια μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση σε Αττική και σε Μύκονο.

Διαβάζουμε στη ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον έφθασε στην Μύκονο με ελικόπτερο. Αυτή τη φορά δεν «κατέβηκε» στο ελικοδρόμιο μεγάλης υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, δημιουργός της Virgin, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, θαμώνας glamorous spots και βέβαια του περίφημου, ιδιόκτητου Necker island, έμεινε πολύ λίγο στο Νησί των Ανέμων. Ο Μπράνσον συναντήθηκε με στενούς του φίλους, Λιβανέζους επιχειρηματίες και μεγαλοεπενδυτές οι οποίοι παρά την «φθινοπωρινή ψύχρα» η οποία γίνεται πιο έντονη στην Mykonos τις νυχτερινές κυρίως ώρες επιμένουν να απολαμβάνουν sushi και σαμπάνιες. Σε δημοφιλή spots όπως το “Nammos”, το Καλό Λιβάδι, το Jackie O’ Beach Club, μέσα στο Super Paradise.

Ο Ρίτσαρντ είναι ως γνωστό ένας πολύ άνετος τύπος. Λάτρης των ωραίων γυναικών, δεν παρέλειψε να βάλει τα κιάλια του όταν σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού πλησίασε Riva με νεαρά καλλίγραμμα κορίτσια. Τελικά τι συζήτησε ο πολυμήχανος Μr. Μπράνσον με τους Λιβανέζους επιχειρηματίες; Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται μαζί με τους Lebanese billionaires να επενδύσει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Αττικής και βέβαια στην δημοφιλή παγκοσμίως Mykonos.

Το “Eclipse” του Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρισκόταν επίσης στην Μύκονο εκείνες τις μέρες. »

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews