Ελλάδα

Σ.Βούλτεψη:«Τελειωμό δεν έχουν οι ‘πρώτη φορά αριστερά’ διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σ.Βούλτεψη:«Τελειωμό δεν έχουν οι ‘πρώτη φορά αριστερά’ διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη κάνει λόγο για ρουσφετολογικό διορισμό , καταγγέλοντας με αυτό τον τρόπο την ανάληψη της γενικής γραμματείας του υπουργείου Υποδομών από την Πέτη Πέρκα.

«Τελειωμό δεν έχουν οι ‘πρώτη φορά αριστερά’ διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ήδη μακρύ κατάλογο, που όμοιό του δεν βρίσκει κανείς ακόμη και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της συντρόφου του βουλευτή και πρώην γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα.

Η  Πέτη Πέρκα τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, διακήρυσσε πως ‘η αλήθεια είναι λυτρωτική’ και πως προεδρεύει μιας επιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία, τα οποία έκαναν τον λαό να υποφέρει.

Και μέχρι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν γιατί ο λαός υποφέρει, η νομενκλατούρα τους θα βολεύεται σε θέσεις και αξιώματα. Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν το λαό στο τρίτο μνημόνιο».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews