Ελλάδα

Αν. Σαμαράς: «Είμαστε στο τέλος της διαδρομής»

Αν. Σαμαράς: «Είμαστε στο τέλος της διαδρομής»

«Εμείς δεν θα γονατίσουμε», είπε ο πρωθυπουργός στο ξεκίνημα της περιοδείας στην Ήπειρο.

Το μήνυμα ότι «είμαστε στο τέλος της διαδρομής» καθώς και ότι οι θυσίες δεν έγιναν «για να σταματήσουμε τώρα» έστειλε από την ακριτική πόλη των Φιλιατών Θεσπρωτίας ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Εμείς δεν θα γονατίσουμε» είπε ο πρωθυπουργός στο ξεκίνημα της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ήπειρο, ενώ επισήμανε ότι «θα μπούμε στη μεγάλη πια λεωφόρο της ανάπτυξης που ανοίγει η Ευρώπη για εμάς».

Κατά τον κ. Σαμαρά, «οι εκλογές έχουν να κάνουν με δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους που έχει να επιλέξει κανείς. Ο ένας είναι ο κόσμος της ανάπτυξης, της σοβαρότητας, είναι ο κόσμος ο οποίος προσφέρει σταθερότητα στον τόπο. Είναι ο κόσμος ο οποίος χθες στο Παρίσι κατάλαβε άλλα, ιδιαίτερα, καινούργια προβλήματα, τα οποία έχουν προστεθεί στα πολύ μεγάλα προβλήματα. Και από την άλλη, έχεις έναν κόσμο ο οποίος θέλει να πιστέψουμε σε ιδέες και σε πολιτικές οι οποίες όχι μόνο δεν αρμόζουν στον Έλληνα, αλλά δεν οδηγούν και πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της φτώχειας, τη στιγμή που η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα, ανακάμπτουν».

Στον πρωθυπουργό επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή στο δημαρχείο των Φιλιατών. Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου, ο κ. Σαμαράς, τη στιγμή που αντίκρισε μια εικόνα της Παναγίας στη βιβλιοθήκη του, είπε: «Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει», προκαλώντας χειροκροτήματα.

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα όπου περπάτησε πεζός μέχρι το δημαρχείο της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Το απόγευμα στις 18:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Ιωάννινα.

πηγή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link