Ελλάδα

Αν. Σαμαράς: Είμαι αισιόδοξος για τις εκλογές

Αν. Σαμαράς: Είμαι αισιόδοξος για τις εκλογές

«Είμαι αισιόδοξος, βεβαίως», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Αντώνης Σαμαράς.

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τις Καστανιές, από όπου άρχισε τη διήμερη περιοδεία του στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Καβάλας.

Ερωτηθείς συγκεκριμέναν εάν είναι αισιόδοξος για τις εκλογές, ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Είμαι αισιόδοξος, βεβαίως». Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία και χαιρέτησε προσωπικά τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν εκεί, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου.

«Η γραμμή αυτή δεν είναι μόνο συνοριακή, αλλά είναι και γραμμή φιλίας μεταξύ των δύο χωρών», είπε ο Τούρκος νομάρχης, ενώ ο επικεφαλής του τουρκικού στρατιωτικού φυλακίου ευχαρίστησε, εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Ο κ. Σαμαράς σταμάτησε, επίσης, στο ελληνικό τελωνείο και χαιρέτησε το προσωπικό, ενώ σε δηλώσεις του στη συνέχεια αναφέρθηκε στον φράχτη που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου, αφήνοντας αιχμές κατά της αντιπολίτευσης.

«Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης. Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν.Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη», είπε, για να προσθέσει ότι αυτό «δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός».

πηγή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews