Πολιτική

Σαμαράς: Ψηφίστε Σπηλιωτόπουλο στην Αθήνα

Σαμαράς: Ψηφίστε Σπηλιωτόπουλο στην Αθήνα

«Ενάντια στην αδράνεια και στην αναρχία»

Την προτροπή να υπεψηφιστεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Δήμο Αθηναίων, απεύθυνε ο πρωθυπουργός, με δήλωσή του από τη Μεσσηνία.

«Το δίλημμα στην Αθήνα είναι συγκεκριμένο, πολύ συγκεκριμένο. Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την αναρχία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει η Αθήνα μπροστά; Προς αυτή την κατεύθυνση είναι η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοτικές εκλογές της Αθήνας.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από το μεσημέρι στη Μεσσηνία. Κατευθυνόμενος προς την Πύλο, όπου αύριο το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Αντ. Σαμαράς σταμάτησε στην Καλαμάτα, όπου συναντήθηκε με φίλους του κι έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπατριώτες του που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Ο κ. Σαμαράς, γευμάτισε με χαλαρή συζήτηση σε γνωστό μεζεδοπωλείο με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα, τοπικά στελέχη και φίλους του.

Πηγή enet

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews