Αθλητικά

Σάντος: “Πρέπει να πάρουμε και τα τέσσερα ματς”

Σάντος: “Πρέπει να πάρουμε και τα τέσσερα ματς”

Πεπεισμένος πως η εθνική ομάδα μπορεί να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αρκεί οι διεθνείς να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αρχικά μίλησε για την δυναμικότητα του Λιχτενστάιν που θα αντιμετωπίσει αύριο η εθνική ομάδα.

“Δεν πρέπει μας προβληματίζει το Λιχτενστάιν. Έχει αλλάξει προπονητή και τι αλλαγές έχουν γίνει στο παιχνίδι του. Έχουν βελτιωθεί στον επιθετικό και αυτό πρέπει να προσέξουμε κυρίως.

Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάμε το δικό παιχνίδι και να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια-τέσσερις τελικοί.

Πρέπει να τα πάρουμε και τα τέσσερα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ. Τώρα κοιτάμε το Λιχτενστάιν και βλέπουμε μετά τη Λετονία”.

Ο 58χρονος προπονητής απέφυγε να αναφερθεί ατομικά σε ποδοσφαιριστές του Λιχτενστάιν.

“Δεν κοιτάμε κάποιο παίκτη ξεχωριστά. Πρέπει να κοιτάμε γενικά το σύνολο και πώς λειτουργούν στις στημένες φάσεις. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη”.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε και για τις μόλις τέσσερις ήττες που έχει υποστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της.

“Είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά δεν με καθησυχάζει. Δουλεύουμε πάρα πολύ για να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα που έχουμε ακόμη πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και αυτό στο μέλλον”.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε επίσης το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα νευρικός στο φιλικό ματς με την Αυστρία.

“Όχι, αυτό το βλέπατε εσείς. Δεν εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Θέλω να κρατάω την ομάδα σε ένα ορισμένο επίπεδο για να καταφέρουμε τον στόχο μας.

Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια, σίγουρα η Αυστρία είναι πιο δυνατή ομάδα, αλλά ένα επίσημο με ένα φιλικό παιχνίδι έχουν διαφορές”.

 

πηγή: sport24.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews