Ελλάδα

Το σχόλιο της Σοφίας Βούλτεψη για την ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης

Το σχόλιο της Σοφίας Βούλτεψη για την ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

«Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Βούλτεψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ’ αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας.Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για «αρνητικό πιστωτικό γεγονός», αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι… σκληρό καρύδι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα. Διαπιστώνουμε τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. «Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν» είπε. Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews