Κοινωνία

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για τραμπουκισμό σε βάρος Αφγανού

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για τραμπουκισμό σε βάρος Αφγανού

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν χθες δύο αστυνομικοί, 49χρονος αρχιφύλακας και 25χρονος αστυφύλακας, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, καθώς και δύο ακόμα άτομα για επίθεση σε βάρος 30χρονου Αφγανού.

Οι δύο αστυνομικοί πήγαν με περιπολικό όχημα στην επιχείρηση του 46χρονου επιχειρηματία, στην περιοχή «Λάκα» Αναβύσσου, όπου εργαζόταν ο 30χρονος Αφγανός από το 2010, διαμένοντας σε πρόχειρο κατάλυμα, που του είχε παραχωρήσει ο επιχειρηματίας.

Ο 49χρονος αρχιφύλακας άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου ιδιώτη.

Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει ο αρχιφύλακας, όταν πριν δύο εβδομάδες περίπου, είχε μεταβεί μαζί με τον 25χρονο Αστυφύλακα, στη συγκεκριμένη επιχείρηση, όπου εξύβρισε και απείλησε τον 30χρονο.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 49χρονος αρχιφύλακας και ο 36χρονος ιδιώτης γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και ενεργούσαν για λογαριασμό του, προκειμένου να εξαναγκάσουν τον αλλοδαπό υπήκοο να αποχωρήσει από την επιχείρησή του, χωρίς να του καταβάλει δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews