Μουσική

Οι Semen Of The Sun live την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Intrepid Fox!

Οι Semen Of The Sun live την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Intrepid Fox!

Οι Semen Of The Sun, μία από τις καλύτερες rock’n’roll μπάντες της εγχώριας σκηνής, επιστρέφουν στη σκηνή, την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο Intrepid Fox (Τριπτολέμου 30, Γκάζι, 80 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό “Κεραμεικός”), λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου album της μέχρι τώρα πορείας τους, “These Pills”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το live θα ξεκινήσει ακριβώς στις 21:30 και η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στο ταμείο του χώρου, το βράδυ της συναυλίας.

Οι Semen Of The Sun είναι μία τριμελής rock μπάντα με έδρα την Αθήνα, η οποία συνδυάζει Alternative, Grunge, και Post-Punk ήχους.

Το 2008, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο “Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine” (The Lab / Spinalonga Records), το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τον μουσικό Τύπο.

Μεταξύ 2008-2010, εμφανίστηκαν ζωντανά μαζί με πολλές σημαντικές Ελληνικές μπάντες όπως οι Deus ex Machina, Planet of Zeus, Rocking Bones κ.α, αλλά και ως support group σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων, όπως οι Brant Bjork and The Bros (Ex Kyuss), Warrior Soul, Iron Butterfly.

Το χειμώνα του 2011 και με την αποχώρηση του Γιάννη Παπαχρήστου (τύμπανα) από την μπάντα, οι S.O.T.S ανέστειλαν τη δραστηριότητα τους για σχεδόν δύο χρόνια κι ενώ μόλις είχαν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο τους άλμπουμ.

Το 2012, βρίσκει τη μπάντα ξανά μαζί, με την προσθήκη του Γιώργου Νικολόπουλου (Yellow Devil Sauce) στα τύμπανα, και προχωρούν στην κυκλοφορία του διαδόχου του Radio Adult, με τίτλο ” The Walk” . Την ίδια χρονιά, ανοίγουν τις συναυλίες των The Raveonettes και Therapy?, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, και παρουσιάζουν το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι “Roses”.

Τον Μάιο του 2014, οι Semen of The Sun θα κυκλοφορήσουν το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους με τίτλο “Those Pills”.

Η σύνθεση της μπάντας:

Μάριος – Φωνή/κιθάρα

Jimmy – Μπάσο

Γιώργος – Tύμπανα

Δισκογραφία:

Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine (2008)

The Walk (2012)

Those Pills (2014)

Intrepid Fox, Τριπτολέμου 30, Γκάζι

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Ναυαγός μονάχος»

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ολλανδία, ο Μάκης Σεβίλογλου επιστρέφει συνθετικά, με ένα λαϊκό τραγούδι,...

  • «Οπτασία»

    Μια ξεχωριστή φωνή, ο Κώστας Σαλεσιώτης με ιδιαίτερη χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και...

  • Η Νεφέλη Φασούλη στο Gazarte!

    Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν...

  • «La vie en rose»

    Jazz standards, brazilian & latin hits, γαλλικά chansons, αγαπημένα ιταλικά, ρετρό ελληνικά, ακούγονται σε ολόφρεσκες διασκευές από...

Copyright © 2015-2016 Clevernews