Επιστημονικά

Οι σεξολόγοι παρουσιάζουν τις 10 αιώνιες απορίες των ανδρών γύρω από το σεξ

Οι σεξολόγοι παρουσιάζουν τις 10 αιώνιες απορίες των ανδρών γύρω από το σεξ

Αν νομίζετε πως μόνο οι γυναίκες ανησυχούν για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις πλανάστε πλάνην οικτρά. Σύμφωνα με νέα έρευνα της σεξολόγου Έμιλι Μορς οι άντρες ανησυχούν πολύ περισσότερο από τις γυναίκες όσον αφορά το σεξ, με τις απορίες τους να προκαλούν γέλιο και…κλάμα.

Από το μέγεθος του πέους τους μέχρι τη χρονική διάρκεια αντοχής τους πριν την ολοκλήρωση, οι άντρες ανησυχούν μήπως δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες της συντρόφου τους και καταλήξουν να μείνουν στα κρύα του λουτρού. Οι ερωτικές αναζητήσεις, φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις απορίες με το πρωκτικό, το στοματικό σεξ αλλά και το τρίο να αποτελούν πονοκέφαλο για τους «επιβήτορες» που επιθυμούν να μείνουν αξέχαστοι στις ερωτικές παρτενέρ τους.

«Είναι το πέος μου αρκετά μεγάλο;», «Πώς θα την καταφέρω για πρωκτικό σεξ;», «Γιατί τελειώνω τόσο γρήγορα;» και φυσικά η αιώνια απορία των αντρών «Γιατί δεν έχει οργασμό; Φταίω εγώ ή εκείνη;», είναι μόλις μερικές από τις ερωτήσεις που οι άντρες ντρέπονται να ξεστομίσουν ακόμα και στον καλύτερό τους φίλο.

Εμείς από τη μεριά μας, στη στήλη μας Life & Love έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με κάποια από αυτά τα ζητήματα και επιφυλασσόμεθα να αναλύσουμε και τα υπόλοιπα. Προς το παρόν, δείτε τη λίστα με τις πιο συχνές απορίες των αντρών γύρω από τις γυναίκες και το σεξ και… τα συμπεράσματα δικά σας.

Γιατί δε μπορώ να τελειώσω κατά τη διάρκεια του σεξ;
Είναι αρκετά μεγάλο το πέος μου;
Πώς θα καταφέρω να την πείσω για τρίο;
Πώς θα βελτιώσω τις επιδόσεις μου στο στοματικό;
Πώς θα την καταφέρω για πρωκτικό σεξ;
Γιατί τελειώνω τόσο γρήγορα;
Πώς θα γίνω πιο περιπετειώδης στο σεξ;
Πώς να της πω ότι χρειάζομαι να κάνω πιο συχνά σεξ μαζί της;
Πώς θα αποκτήσει το κρεβάτι μας το πάθος του πρώτου καιρού;
Γιατί δεν έχει οργασμό; Φταίω εγώ ή εκείνη;

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews