Ελλάδα

Σγουρίδης και Κουικ στηρίζουν τον Δημήτρη Καμμένο

Σγουρίδης και Κουικ στηρίζουν τον Δημήτρη Καμμένο

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τόνισε ότι «ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός με τίμησαν να με βάλουν στη θέση ενός πολύ δύσκολου υπουργείου. Ένα υπουργείο, όμως, που χρειάζεται, για να μπορέσει η χώρα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης. Το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων πρέπει να βρει έναν δρόμο που θα οδηγήσει ξανά τη χώρα μπροστά».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καμμένος δεν αναλαμβάνει τελικά τη θέση υφυπουργού στην κυβέρνηση, ο κ. Σγουρίδης υπογράμμισε ότι «ο Δημήτρης Καμμένος αδικήθηκε, διότι εξέτασαν μόνο μία πτυχή του ιδίου ως ανθρώπου, διότι, κυρίως, ο κ. Καμμένος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, οικονομολόγος με μεγάλη δράση, και κοινωνική, και απομόνωσαν ένα μόνο στοιχείο από όσα έχει γράψει ως τώρα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο».

Παράλληλα και ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε στο ζήτημα του Δημήτρη Καμμένου. «Πήγα στην ορκωμοσία για να καμαρώσω τον original Θρακιώτη υπουργό σε αυτή την κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ περήφανοι που έχουν τον Παναγιώτη Σγουρίδη στο υπουργικό συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι το πρόβλημα είναι το πώς θα εφαρμόσουμε την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση.

Και μέχρι σήμερα οι κουβέντες και ερωτήσεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό, αλλά με ένα ζήτημα που έχει κλείσει», ενώ τόνισε ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι «ο Παναγιώτης προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και εγώ προέρχομαι από τη Καραμανλική, την ένδοξη εκείνη πλευρά της ΝΔ και όχι εκείνων που κρατάνε τσεκούρι στο χέρι τους και είναι μέσα στο κόμμα. Συνεπώς, θα ήθελα να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι βαφτίζουν και δίνουν πρόσημα που δεν ταιριάζουν στους ΑΝΕΛ. Είμαστε μία πατριωτική κίνηση και αυτό τα λέει όλα».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews