Κόσμος

Σίδνεϊ: Όμηρια θρίλερ στο πιο γνωστό καφέ του Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Όμηρια θρίλερ στο πιο γνωστό καφέ του Σίδνεϊ

Θρίλερ εξελίσσεται εδώ και λίγη ώρα στην καρδιά του Σίδνεϊ. Άγνωστός αριθμός ανθρώπων κρατούνται όμηροι στα χέρια αγνώστων οι οποίοι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες ανήκουν στους κόλπους των Τζιχαντιστών.

Έκτακτο: Για άγωνστο λόγο αυτή την ώρα εκκενώθηκε και η όπερα του Σιδνεϊ που απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο από το σημείο του καφέ. Οι πληροφορίες ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρες για ποιο λόγο εκκενώθηκε το κτίριο αυτό

Μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ενώ έχουν εκκενωθεί και τα γύρω κτίρια καθώς υπήρξε η απειλή πώς σε κάθε σημείο της πόλης είναι ενεργοποιημένες βόμβες. Μάλιστα ζητούν οι δράστες ζητούν να συναντήσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό. image-1.ashx

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση που να αναφέρει τις λέξεις “Ισλαμικό Χαλιφάτο”, “Τζιχαντιστές”, “τρομοκρατία”.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μεταδίδονται την τελευταία ώρα, οι άντρες που κρατούν όμηρους τους πολίτες φορούν στο κεφάλι μια μπαντάνα με αραβικά γράμματα ενώ κρατούν και τις μαύρες σημαίες που συχνά βλέπουμε να χρησιμοποείεται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Συνεχείς Ενημέρωση

Ζητούν από τους πολίτες να μην ανεβάζουν φωτογραφίες στο Twitter που να φαίνονται οι αστυνομικες επιχειρήσεις.

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews