Ελλάδα

Συγκινούν οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Συγκινούν οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Με μία συγκινητική πρωτοβουλία, οι φοιτητές της Θεολογικής σχολής Αθηνών και ο καθηγητής, κύριος Μιχάλης Μαριόρας, καλούν τους υπόλοιπους συμφοιτητές,  αλλά και όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν στην ενίσχυση του “Χαμόγελου του παιδιού”.

Συγκεκριμένα, μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζ­ι, ψωμί του τοστ), είδη υγιεινής (χαρτί υγείας, απορρυπαντικά­), πλαστικά ποτήρια, σακούλες σκουπιδιών αλλά και ρούχα.

Ο χώρος που θα συγκεντρωθούν τα παραπάνω βρίσκεται στην ίδια τη σχολή και μάλιστα στο γραφείο του κ. Μαριόρα στον 3ο όροφο. Οι μέρες και οι ώρες που μπορεί κάποιος να πάει είναι:  Παρασκευή 12/12, Δευτέρα 15/12, Τρίτη 16/12, Τετάρτη 17/12 και ώρες 9:30-16:00.

Τα παιδιά αυτά αξίζουν κάτι παραπάνω από απλά συγχαρητήρια καθώς και ο καθηγητής τους για την πρωτοβουλία αυτή. Ειδικά τις μέρες που διανύουμε, τις τόσο δύσκολες για όλους, η ανάγκη για βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από απλώς επιτακτική. Να σημειωθεί πώς η ιδέα ανήκει στους φοιτητές του τέταρτου έτους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά, πώς η νέα γενιά είναι η ελπίδα μας για αυτόν τον τόπο.

Μπράβο σας!

 

ll Επιμέλεια: Ελένη Γκρήγκοβιτς

elgvits@clevernews.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews