Ελλάδα

“Σήμερα θα γελάσετε τελευταία φορά” είπε η 22χρονη

“Σήμερα θα γελάσετε τελευταία φορά” είπε η 22χρονη

Θύμα bullying φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ότι είχε πέσει η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

«Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» φέρεται να είπε η 22χρονη πριν την αιματηρή επίθεση και σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της.

Οι τρεις κοπέλες- οι δύο αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα 20 ετών- έφεραν τραύματα από μαχαίρι στα χέρια. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκαν μαζί με την 22χρονη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά, όπου κρατούνται και ανακρίνονται.

Πιθανότατα σήμερα η 22χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν στη σχολική αίθουσα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και σημειώσεις.

Οι τρεις κοπέλες που δέχθηκαν την επίθεση αρνούνται πως πείραζαν την κοπέλα, χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της συμμαθήτριάς τους και ότι η επίθεση που δέχθηκαν ήταν απρόκλητη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια Πειραιά υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις από συμμαθητές της 22χρονης, που φέρεται να είχε γίνει εδώ και καιρό δέκτης σοβαρών πειραγμάτων.

Πηγή nooz

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews