Κοινωνία

Συμβόλαιο θανάτου για 54χρονο στη Θεσσαλονίκη

Συμβόλαιο θανάτου για 54χρονο στη Θεσσαλονίκη

Τον Ιανουάριο του 2014, ο δράστης είχε προσλάβει ένας 42χρονο Γεωργιανό, να στήσει καρτέρι στον 54χρονο έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τρεις φορές επιχείρησε να εκτελέσει έναν 54χρονο πρατηριούχο υγρών καυσίμων ο συνέταιρός του στη Θεσσαλονίκη. Το συμβόλαιο θανάτου εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης όπου και συνελήφθησαν ο 50χρονος συνέταιρος ως ηθικός αυτουργός της υπόθεσης καθώς και ο εκτελεστής του συμβολαίου ένας 42χρονος Γεωργιανός.

Ο  50χρονος δράστης, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, σχεδίασε τρεις διαδοχικές απόπειρες δολοφονίας του, από τον Αύγουστο του 2013 ως τον περασμένο Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, πέρσι το καλοκαίρι δυο φορές μέσα σε διάστημα δυο ημερών, έβαλε άγνωστους, οι οποίοι αναζητούνται, να σκοτώσουν τον 54χρονο, τοποθετώντας χειροβομβίδες τη μια φορά στη μοτοσικλέτα του στην περιοχή της Τούμπας και στο πεζοδρόμιο κοντά στο όχημά του. Ευτυχώς οι χειροβομβίδες δεν εξερράγησαν καθώς είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία τις εξουδετέρωσε.

Τον Ιανουάριο του 2014, ο δράστης είχε προσλάβει ένας 42χρονο Γεωργιανό, να στήσει καρτέρι στον 54χρονο έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Γεωργιανός, ο οποίος και αυτός συνελήφθη, τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον. Έπειτα από μεθοδική έρευνα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στον ιθύνοντα νου όσο και στον φυσικό αυτουργό του συμβολαίο θανάτου.

Πηγή voria

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews