Πολιτική

Συνάντηση Ραγκούση με Λοβέρδο – σενάρια για προσχώρηση στο σχήμα με Κουβέλη

Συνάντηση Ραγκούση με Λοβέρδο – σενάρια για προσχώρηση στο σχήμα με Κουβέλη

Σενάρια για ενδεχόμενη προσχώρηση Ραγκούση στο σχήμα Κουβέλη – Λοβέρδου.

Σενάρια για ενδεχόμενη προσχώρηση του Γιάννη Ραγκούση στο πολιτικό σχήμα Κουβέλη – Λοβέρδου, πυροδότησε η συνάντηση των δύο πρώην υπουργών την Κυριακή, όπως αναφέρουν τα Νέα.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητούσε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την «Κίνηση των 58.»

Άλλα στελέχη επέκριναν τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις πολιτικές επιλογές του, τασσόμενα υπέρ της σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με τίμημα τη διάλυση της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, ενώ άλλα στήριξαν τη σκληρή στάση του προέδρου του κόμματος έναντι της Κουμουνδούρου -η οποία άλλωστε τον έχει στοχοποιήσει επανειλημμένως, με αποκορύφωμα την υπόθεση των υποβρυχίων- επικροτώντας την προσέγγιση με την “Κίνηση των 58”.

Πάντως, οι «58» ετοιμάζονται για το κείμενο της Ελιάς για τις ευρωεκλογές που θα συζητηθεί σε συνδιάσκεψη της κίνησης περί τα τέλη Ιανουαρίου.

Έκκληση στο πολιτικό σύστημα, για την ανάληψη μιας μεγάλης, εθνικών διαστάσεων πρωτοβουλίας για την οριστική και αμετάκλητη διάσωση της χώρας, απευθύνει στο μεταξύ με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Πηγή skai.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews