Εκδηλώσεις

Συναυλία στις Βρυξέλλες για τους άπορους της Κύπρου

Συναυλία στις Βρυξέλλες για τους άπορους της Κύπρου

Σε φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στην Κύπρο υπό τον τίτλο «Cyprus Unplugged», στο Palais des Beaux Arts (Bozar) στις Βρυξέλλες με στόχο να βοηθηθούν άπορα παιδιά και ιδρύματα στην Κύπρο θα συμμετέχουν στις 9 Νοεμβρίου η Άννα Βίσση μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Ανδρούλλας Βασιλείου, θα δοθούν για υποστήριξη άπορων παιδιών και οικογενειών σε ιδρύματα στην Κύπρο.

«Η κοινωνική διάσταση της οικονομικής κρίσης έχει πλήξει σκληρά αρκετούς συμπολίτες μας, πίσω από τα στατιστικά για την ανεργία κρύβονται πραγματικές ιστορίες πόνου και εξαθλίωσης και αυτά δεν βγαίνουν πάντα στις οθόνες μας», δήλωσε η κ. Βασιλείου, η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους καλλιτέχνες που έχουν αποδεχτεί να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη μεγάλη εκδήλωση για την Κύπρο.

Οι καλλιτέχνες θα παρουσιαστούν «unplugged» (acoustic), συνοδευόμενοι από κιθάρα, πιάνο και μπουζούκι. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης απαγγελία κυπριακής ποίησης.

Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 30 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες (υποστηρικτής άπορων οικογενειών), στις Παιδικές Στέγες των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Καταπολέμησης της βίας στην Οικογένεια.

Πηγή sigmalive.com

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews