Ελλάδα

«Συνεχίστε τη διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη», είπε ο Σαμαράς στον Τσίπρα

«Συνεχίστε τη διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη», είπε ο Σαμαράς στον Τσίπρα

Φέρτε πρώτα μια συγκεκριμένη, χειροπιαστή συμφωνία για να δούμε αν θα την ψηφίσουμε» προκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς τον Πρωθυπουργό κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, προσθέτοντας ότι «η εθνική συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις.»

«Συνεχίζετε και δουλεύετε τον κόσμο… Συμφωνία επιτρέπεται να κάνετε, μνημόνιο απαγορεύεται… Όχι άλλα φληναφήματα και αστειότητες, εδώ δεν ξέρω αν έχετε τη δεδηλωμένη στο δικό σας στο κόμμα, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ιδιωτικοποιήσεις, τόσο ρεαλιστική είναι η πρότασή σας, θα είμαστε εμείς η πιο υπάκουη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε δηκτικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε ότι η κυβέρνηση συντηρεί τη φοροεπιδρομή για να φτιάξει το μεγάλο το δικό της υπερτροφικό κράτος. Τόνισε ότι επί ημερών της κυβέρνησής του η ανεργία άρχισε να μειώνεται, ενώ η ανεργία άρχισε να αυξάνεται εκ νέου επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Απηύθυνε δε πρόσκληση τον Πρωθυπουργό «να πάνε μαζί μια βόλτα στα νησιά όταν αυξήσει τον ΦΠΑ».

Ακόμη στην παρατήρηση του Πρωθυπουργού ότι «οι δανειστές συμπεριέλαβαν τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο κ. Σαμαράς» ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ότι τα μέτρα Βαρουφάκη είναι ίδια με τις προτάσεις των δανειστών».

«Πάτε τη χώρα σε τρίτο μνημόνιο» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην πρωτολογία του στη Βουλή. «Η τρόικα σάς έκανε πρόταση για νέο μνημόνιο, οι δικοί σας λένε ότι το email Χαρδούβελη είναι όαση μπροστά σε σε αυτά που φέρνετε εσείς..».

«Η ουσιαστικότερη πρόταση που θα είχα να σας κάνω είναι να συνεχίσετε την διαπραγμάτευση με βάση το email Χαρδούβελη» ανέφερε δηκτικά.

πηγή: tanea.gr

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews