Κοινωνία

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Αγ.Βαρβάρας (φωτο)

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Αγ.Βαρβάρας (φωτο)

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι 39 εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας οι οποίοι εδώ και τρεις μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

Μάλιστα σήμερα προχώρησαν σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καταγγέλουν τη δημοτική αρχή για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση-Καταγγελία
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ!
Δημότη & κάτοικε Αγίας Βαρβάρας,
Ωφελούμενε των κοινωνικών δομών σε ενημερώνουμε ότι οι εργαζόμενοι σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων(ΚΗΦΗ)με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνεχίζουμε να παραμένουμε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για τρεις και πλέον μήνες με απόφαση στις 29/10/2014 των παρακάτω Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης του κ.Καπλάνη:
κ.κ. Γρίβας, Καλή, Κολλιάκος, Κοσμίδου, Κουντούρης, Λεωτσάκος, Μπασόπουλος, Ντάβιος, Παγουρτζής, Πρεντάκης, Σαββίδης, Σαρόπουλος, Σιούτη, Χρυσάντζας, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη «ευαισθησία» τους για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καταψηφίζοντας την πρόταση των εργαζομένων αλλά και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ
1. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.
2. Την μηνιαία καταβολή της μισθοδοσίας μας.
Οι μάσκες έπεσαν!
Για πόσο καιρό θα εργαζόμαστε κάτω από αυτές τις συνθήκες, χωρίς το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής; Αν θέλουν κοινωνικές δομές και κοινωνικό έργο να κοιτάξουν πρώτα δίπλα τους, τους ανθρώπους που τις αναδεικνύουν και να σταματήσει η έπαρση της εξουσίας .
Εκεί βρέθηκαν γιατί κάποιοι από εμάς τους επέλεξαν όχι για να εδραιωθούν σε μία καρέκλα αλλά να πάρουν αποφάσεις άξιες των περιστάσεων. Η πολιτική αυτή διασπά σήμερα τους εργαζόμενους σε συμβασιούχους «απλήρωτους» και μόνιμους, αύριο σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) και μόνιμους. Ο εργαζόμενος δουλεύει για να πληρώνεται και αυτό απαιτούμε και εμείς.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
• ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ
• ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

20141105_110949

20141105_110717

20141105_110653

20141105_110640

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link