Πολιτική

Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα, μετά από αναβολή και, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.  

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν όλα τα θέματα όπως το αίτημα για διακριτό στίγμα στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας, η διαπραγμάτευση με την τρόικα, τα «καυτά» νομοσχέδια (πλειστηριασμοί, φόρος ακινήτων, ομαδικές απολύσεις), και να ζητήσουν καθαρές θέσεις εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευ.Βενιζέλος θα ενημερώσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ενώ αναμένεται να εκφράσει την αισιοδοξία του για κλείσιμο των εκκρεμοτήτων εντός του Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να σηκώσει τους τόνους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις προσκλήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς βουλευτές της συγκυβέρνησης -και κυρίως του ΠΑΣΟΚ- να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, ενώ θα ζητήσει με τη σειρά του καθαρή στάση στήριξης της κυβέρνησης από τους βουλευτές του κόμματος, μετά από τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις  στελεχών ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα.

Πάντως, μετά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπουργών, ότι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα αφορούν τους πιο αδύναμους πολίτες (αν και ακόμη δεν έχει οριστεί ακριβώς το πλαίσιο), υπάρχει η αίσθηση ότι στην πλειονότητά τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν καθησυχαστεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή voria.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews