Κοινωνία

Συνελήφθησαν οι δράστες της ένοπλης ληστείας στα ΕΛΤΑ Στράτου

Συνελήφθησαν οι δράστες της ένοπλης ληστείας στα ΕΛΤΑ Στράτου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε, πριν από λίγα λεπτά, στην περιοχή του Στράτου Αμφιλοχίας, καθώς εντοπίστηκαν οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας που πραγματοποιήθηκε στα ΕΛΤΑ της Στράτου.

Εκεί δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φορώντας κράνη κατάφεραν με την απειλή όπλου και άρπαξαν 10000 ευρώ από υπάλληλό των ΕΛΤΑ και εν συνεχεία, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, εξαφανίστηκαν.

Στην τοπική αστυνομία σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκαν και όμορες αστυνομικές διευθύνσεις, για να στηθούν μπλόκα.

Ωστόσο, η μηχανή των δραστών εντοπίστηκε κοντά στην Αμφιλοχία και έγινε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Στράτου, όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση με συμμετοχή πολλών υπηρεσιών της ΑΔ Ακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί, κινούμενοι με προσοχή, γνωρίζοντας ότι οι δράστες οπλοφορούν, τους εγκλώβισαν σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο Σπάρτο και τους συνέλαβαν. Φέρονται, μάλιστα, οι δύο ληστές να τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την καταδίωξη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είναι ‘Έλληνες και, μάλιστα, ο ένας από το Αγρίνιο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

πηγή: agrinionews.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews