Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παρακολουθεί άφωνη τις εξελίξεις

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παρακολουθεί άφωνη τις εξελίξεις

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Κουμουνδούρου, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία.

Όπως αναφέρει σε σχόλιο της, «την ίδια στιγμή που η τρόικα συζητά για το χρέος της Ελλάδας και προεξοφλούν νέο δάνειο και πρόσθετα μέτρα, η κυβέρνηση παρακολουθεί άβουλη και άφωνη τις εξελίξεις. Αντί να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας, για μια ακόμη φορά περί άλλων τυρβάζει».

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «το περίφημο success story γκρεμίζεται συθέμελα από τη μη βιωσιμότητα του χρέους, από την παρατεταμένη ύφεση και την επικείμενη λήψη νέων μέτρων, ενώ η κυβέρνηση περιμένει την απάντηση της Κομισιόν για τον ΕΦΚ στα καύσιμα».

«Είναι παραπάνω από ξεκάθαρη», συνεχίζει η ανακοίνωση, «η έλλειψη οποιασδήποτε πολιτικής πρότασης διεξόδου από την κρίση, που δεν αναπληρώνεται με κανένα ευχολόγιο και καμία λογιστική αλχημεία περί πρωτογενούς πλεονάσματος».

«Η μόνη ρεαλιστική πρόταση ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της οικονομίας προϋποθέτει τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής ρύθμισης για το χρέος», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 

πηγή: real.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews