Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο

“Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλώθηκε σήμερα σε ένα παραλήρημα”. 

Με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο ταυτίζει τον αγώνα ενάντια στο φασισμό ο ΣΥΡΙΖΑ, διαχωρίζοντας επισήμως με ανακοίνωσή του τη στάση του με ενδεχόμενη σύμπηξη μετώπου των κομμάτων του συνταγματικού τόξου κατά της ΧΑ.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλώθηκε σήμερα σε ένα παραλήρημα, για να επιβεβαιωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά επιμένουν και μετά από όλα όσα έχουν γίνει, στην ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.»

«Τη στιγμή μάλιστα, που γίνονται περαιτέρω γνωστές όλες οι πτυχές του απεχθούς προσώπου του ναζιστικού μορφώματος και η διείσδυσή της σε μηχανισμούς του κράτους, αμετανόητοι και εκτός πραγματικότητας ‘παίζουν’ με τη δημοκρατία, αξιοποιώντας την εγκληματική δράση της ΧΑ και στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες» συνεχίζει η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, «όποιος και να είναι ο σκοπός τους όμως, δεν θα τα καταφέρουν. Η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο. Αγώνα για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.»

Πηγή skai.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews