Ελλάδα

Σκανδαλίδης: «Αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ»

Σκανδαλίδης: «Αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ»

Επίθεση και από Ανδρουλάκη, Βγόντζα και Φιλαλήθη.

«Έχω δηλώσει επανειλημμένα αυτές τις μέρες ότι θεωρώ αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ«, σημείωσε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις για την εκλογή του ΠτΔ αλλά και τις συζητήσεις για το επικείμενο κόμμα του Γ. Παπανδρέου ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η βάση της παράταξης δεν πρέπει να επιτρέψει τη διάσπαση, ένα νέο διχασμό» υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα βάλει τέλος στις βλέψεις όλων των «μικροπολιτικών αρχηγίσκων«.

Ο ίδιος αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πολιτική σκηνή της χώρας μίλησε για «το χειρότερο πολιτικό δυναμικό» από την εποχή της μεταπολίτευσης και επεσήμανε ότι «το κλίμα πόλωσης σίγουρα δεν βοηθά να βγει ο τόπος από το αδιέξοδο».

Στο μεταξύ, σκληρές δηλώσεις υπήρξαν κι από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:

«Στην Ευρώπη δεν σκοτώνουν τα κόμματα αλλά τα πρόσωπα φεύγουν και παίρνουν τις ευθύνες τους. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο ΠΑΣΟΚ : όχι να σκοτώσουμε το κόμμα αλλά να αλλάξουμε πρόσωπα».

Πιο δεικτικός εμφανίστηκε ο Αντώνης Βγόντζας, που τόνισε: «Αποκλείεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να είναι ο πρώτος αποστάτης στο κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του».

«Αν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου διασπάσει το ΠΑΣΟΚ θα είναι δικό του λάθος και όχι του ΠΑΣΟΚ. Θα είναι το τέλος του Γ. Παπανδρέου και όχι του ΠΑΣΟΚ» , επεσήμανε από την μεριά του ο Τάσος Φιλαλήθης.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews