
Ο βουλευτής Α΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο Mega, εξαπέλυσε τα βέλη του στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν διαλύσει το ΚΙΔΗΣΟ, δεν είναι ευπρόσδεκτος για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου ως επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ για να έρθει με το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλύσει το κόμμα του και μετά βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σκανδαλίδης.
Ακόμα συμπλήρωσε ότι «δεν πιστεύω ότι θα μπει ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ στην ίδια μοίρα. Το προσκλητήριο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι στα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, σε προσωπικότητες, μπορεί να μην ενταχθούν στο ΠΑΣΟΚ, να συνεργαστούν».
Τέλος υπογράμμισε ότι «είναι αδιανόητο αυτό το μόρφωμα να αποτελεί ισότιμο συνομιλητή που θα διαπραγματευτούμε από την αρχή ψηφοδέλτια κλπ. Ο κ. Παπανδρέου έκανε προσωπικό κόμμα, διάσπασε το ΠΑΣΟΚ σε ελάχιστους μήνες».
Facebook
Twitter
Tumblr
RSS