Πολιτική

Σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας

Σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας

Πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλει με επίκαιρη ερώτηση του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Αλέξης  Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι συντελείται έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων και της άμυνας της χώρας από τον ιδιοκτήτη τους.

Αφού αναφέρει ότι μετά από 17 μήνες απραξίας, την περασμένη Τρίτη τα ναυπηγεία έκλεισαν, αφήνοντας τους εργαζόμενους στο δρόμο, καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης τους κ. Σάφα κρατά ενέχυρο τα ναυπηγεία και ομήρους και απλήρωτους τους εργαζόμενους σε αυτά.

«Δίνουμε δισεκατομμύρια σε ψευτοεπενδυτές και αφήνουμε να ρημάζουν τα ελληνικά ναυπηγεία», τονίζει και προσθέτει πως αυτή τη στιγμή τέσσερα υπερσύγχρονα, πληρωμένα και σχεδόν ετοιμοπαράδοτα υποβρύχια αφήνονται να σαπίζουν στις εγκαταστάσεις.

«Η σύμβαση του 2010, με την σφραγίδα των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από την αρχική ναυπηγική σύμβαση που έχει την σφραγίδα του εσχάτως καταδικασθέντα κ. Τσοχατζόπουλου», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews