Κοινωνία

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Λαμίας:30χρονος σε αμόκ πυροβολεί με καραμπίνα κατά αστυνομικών [βίντεο]

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Λαμίας:30χρονος σε αμόκ πυροβολεί με καραμπίνα κατά αστυνομικών [βίντεο]

Τον πανικό σκόρπισε ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, στο κέντρο της Λαμίας, όταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, κρατώντας μία καραμπίνα και χωρίς κάποια αιτία έβριζε και απειλούσε τους πάντες.

«Φύγετε θα σας ρίξω…» είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. «Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. » φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν πεζά τον δρόμο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Ένας διερχόμενος οδηγός που είδε το περιστατικό, ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή.

Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω…». Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ., χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια του φώναζαν: «Παραδώσου και δεν θα πάθεις τίποτα…», ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, χρησιμοποιώντας για κάλυψη σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 30χρονος κινήθηκε προς την οδό Μπότσαρη, ενώ σε αμόκ φώναζε στους αστυνομικούς: «Μην με πλησιάζετε. Μη με ακολουθείτε θα σας γεμίσω μολύβι…».

Τελικά όταν έφτασαν στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως, την ώρα που κάποιος αστυνομικός του μιλούσε και τον απασχολούσε άνδρες της ΔΙΑΣ. όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν.

«Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα.», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

 
Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews