Κόσμος

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του για να γλυτώσει τη γκρίνια!

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του για να γλυτώσει τη γκρίνια!

Αν και ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, είναι ένα πραγματικό γεγονός που πήρε σάρκα και οστά από έναν «απελπισμένο» άνδρα. Επινόησε την απαγωγή του για να μπορεί να γλυτώσει από την «μουρμούρα» της γυναίκας του και να περάσει τη νύχτα πίνοντας με τους φίλους του. Ο Ροτζέλιο Ανταβέρδε από το Εδιμβούργο του Τέξας αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το ριψοκίνδυνο σχέδιο για να περάσει μια ήσυχη νύχτα έτσι μετά από σκέψη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του…

 

Ενώ βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους δυο κουκουλοφόροι, οπλισμένοι άνδρες τον πήραν σηκωτό μέσα από το σαλόνι του, την ώρα που η σύζυγός του Μαρία Ερνάντεθ παρακολουθούσε σοκαρισμένη.

 

Άμεσα η νεαρή τηλεφώνησε στην αστυνομία να δηλώσει την απαγωγή του άνδρα της. Όσο και να προσπάθησε η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα και οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

 

«Πήραμε στα σοβαρά το περιστατικό λόγω των συνθηκών που μας περιέγραψε η σύζυγός του», αναφέρει ο σερίφης Τρεβίνο.

 

Όταν βαρέθηκε να πίνει ο Ροτζέλιο τηλεφώνησε στην σύζυγο και της είπε ότι οι απαγωγείς, σε μια κρίση μεγαλοψυχίας, αποφάσισαν να τον απελευθερώσουν.

 

Το ψέμα του μπορεί κάποια στιγμή να συγχωρεθεί από την 34χρονη ωστόσο η αστυνομία τον προφυλάκισε και τον άφησε ελεύθερο μόνο όταν έδωσε ως εγγύηση πέντε χιλιάδες δολάρια.

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews