Ελλάδα

Σκληρή επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα

Σκληρή επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βειζέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή  την διαπραγμάτευση.

Μάλιστα ο κύριος Βενιζέλος δίνοντας απαντήσεις σε όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί τα επιχειρήματα που έχουν οι πιο ακραίοι κύκλοι, στην Ευρώπη.

«Όταν λέει ότι στην ΕΟΚ και την ΟΝΕ μπήκαμε χωρίς να το δικαιούμαστε, αλλά με πολιτική απόφαση, υιοθετεί τα επιχειρήματα των πιο ακραίων κύκλων και κάνει ζημιά στη χώρα», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα ψέμματα και τόσο η παρέα του Μαξίμου όσο και η μνημονιακή συμπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέμματα που είπε στον λαό. Δεν μπορεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία πια να έχει την αντιμνημονιακή παρθενία».

Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιτέθηκε και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «είναι πρωθυπουργός, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην μιλάει αφ’ υψηλού σαν να είναι πατριάρχης Αλεξανδρείας». Μάλιστα πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα εκλογικό μικρό κόμμα, αλλά δεν πρόκειται να διευκολύνει την κυβέρνηση να στηρίξει τους τυχοδιωκτισμούς της. Καλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή να μας ενημερώσει ουσιαστικά και υπεύθυνα για το που βρίσκεται η διαπραγμάτευση και η συμφωνία με τους δανειστές και όχι να αναλώνεται σε παιδαριώδεις μεγαλοστομίες που διαρκούν λίγα λεπτά» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews