Ελλάδα

Σκληρή κριτική Βενιζέλου σε Τσίπρα και κυβέρνηση

Σκληρή κριτική Βενιζέλου σε Τσίπρα και κυβέρνηση

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος.

Σε ερώτηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως «μετά από τέσσερις μήνες ο κ. Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, απευθύνεται στον ελληνικό λαό και του λέει “τα έχω βρει με την καλή κυρία Μέρκελ αλλά μου τα χαλάει ο κακός κύριος Σόιμπλε” και υπάρχουν κάποιοι, που αυτό το παίρνουν στα σοβαρά. Νομίζω ότι αυτή η σκηνή περιγράφει το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας».

Ο κ. Βενιζέλος προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του ΠΑΣΟΚ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και ψήφισε για την εκλογή των αντιπροσώπων που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο του κόμματος.

«Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει σήμερα τους συνέδρους του. Στις 5, 6 και 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας, με στόχο την ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου προοδευτικού δημοκρατικού χώρου που εκφράζει την λογική, τον πατριωτισμό, την προοδευτική αντίληψη για το μέλλον του τόπου» είπε.

Πρόσθεσε δε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι μικρό. “Εχει μικρύνει επειδή κατέβαλε τεράστιο κόστος για τη διαχείριση της κρίσης. “Εχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος. Η εισφορά μας θα αποτιμηθεί ιστορικά. Εχουμε όμως αποκτήσει ένα τεράστιο δικαίωμα. Το δικαίωμα να μιλάμε στο όνομα της αλήθειας, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Γιατί το κομματικό συμφέρον για μας σημαίνει πολύ λίγα πράγματα μπροστά στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος, του συμφέροντος του τόπου μας και κυρίως των παιδιών μας που έχουν δικαίωμα στο μέλλον».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews